Halaman

    Social Items

Adoni te hiqni nje njolle ne tapetin tuaj te preferuar ?
-Per nje njolle te lehte do te mjaftonte nje lecke e lagur nga nje perzierje e dy lugeve kripe e shkrire brenda nje ene me uthull te bardhe. 

Per njollat me te forta eshte me mire ne fakt ti besohet dy shisheve spraj ,
e para e mbushur me 5/6 me uje dhe 1/6 me uthull 

dhe e dyta e mbushur me 5/6 uje dhe 1/6 amoniak

Dhe njehere qe ne kemi perbersit gati duhet qe te perdorim shishen e pare ,sprucojme dhe e leme disa minuta duke e  thare  mbas  me nje lecke te paster ,me pas sprucojme shishen e dyte me uje dhe amoniak duke e ferkuar deri sa te pastrohet dhe zhduket  plotesisht .

Bej vete :si te pastrosh njollat e tapetit me produkte natyrale ne kushtet e shtepise

Adoni te hiqni nje njolle ne tapetin tuaj te preferuar ?
-Per nje njolle te lehte do te mjaftonte nje lecke e lagur nga nje perzierje e dy lugeve kripe e shkrire brenda nje ene me uthull te bardhe. 

Per njollat me te forta eshte me mire ne fakt ti besohet dy shisheve spraj ,
e para e mbushur me 5/6 me uje dhe 1/6 me uthull 

dhe e dyta e mbushur me 5/6 uje dhe 1/6 amoniak

Dhe njehere qe ne kemi perbersit gati duhet qe te perdorim shishen e pare ,sprucojme dhe e leme disa minuta duke e  thare  mbas  me nje lecke te paster ,me pas sprucojme shishen e dyte me uje dhe amoniak duke e ferkuar deri sa te pastrohet dhe zhduket  plotesisht .