Halaman

    Social Items


Uthulla mund te jete shume e perdorshme  dhe per dizinfektimin e sanitareve ne shtepi ,te dyshemeve ,rrubinetave .Edhe ketu ,ashtu si dhe ne kuzhine mund te jete i perdorshem per te eleminuar kalkaren dhe sapunin ne vaske ,wc,ate te dushit si dhe nga pjeset e xhamit ,per pastrimin e njollave si dhe eren e keqe qe vjen nga WC.

Bej vete :ne kushtet e shtepise me uthull


Uthulla mund te jete shume e perdorshme  dhe per dizinfektimin e sanitareve ne shtepi ,te dyshemeve ,rrubinetave .Edhe ketu ,ashtu si dhe ne kuzhine mund te jete i perdorshem per te eleminuar kalkaren dhe sapunin ne vaske ,wc,ate te dushit si dhe nga pjeset e xhamit ,per pastrimin e njollave si dhe eren e keqe qe vjen nga WC.