Halaman

    Social Items


Soda e bukes eshte e vlefeshme dhe per te pastruar tigane, pjata,  tenxhere etj..Mbushni nje ene te madhe me uje te ngrohte  dhe ne te hidhni nje luge gjedhe sode buke  dhe me te mund ti pastroni e shkelqeni shume mire ato .
GJithashtu mund dhe te krijoni nje paste per shkelqimin e argjenderise ne shtepite tuaja duke perdorur si mase 3 luge sode me 1 luge uje 
domethene 3 me 1.

Bej vete: me sode buke per pastrimin e argjenderise dhe te tiganeve ne shtepi


Soda e bukes eshte e vlefeshme dhe per te pastruar tigane, pjata,  tenxhere etj..Mbushni nje ene te madhe me uje te ngrohte  dhe ne te hidhni nje luge gjedhe sode buke  dhe me te mund ti pastroni e shkelqeni shume mire ato .
GJithashtu mund dhe te krijoni nje paste per shkelqimin e argjenderise ne shtepite tuaja duke perdorur si mase 3 luge sode me 1 luge uje 
domethene 3 me 1.