Halaman

    Social Items

Bajamet duke u konsumuar ne mes te vakteve ,eleminojne ndjesine e te ngrenit ,dhe bejne te mos shtosh peshe .Nder te tjera jane nje burim i perkryer yndyrnash ,vitaminash ,antioksidantesh ,proteinash e fibrash.Ky  konkluzion u nxorr nga nje studim Amerikan per tju ardhur ne ndihme pergjegjesve te obezitetit .

Bajamet alleatet e linjave

Bajamet duke u konsumuar ne mes te vakteve ,eleminojne ndjesine e te ngrenit ,dhe bejne te mos shtosh peshe .Nder te tjera jane nje burim i perkryer yndyrnash ,vitaminash ,antioksidantesh ,proteinash e fibrash.Ky  konkluzion u nxorr nga nje studim Amerikan per tju ardhur ne ndihme pergjegjesve te obezitetit .

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE