Halaman

    Social Items

Avokado  eshte nje aleat i vertete per floket .Me vajin e avokados mund te pergatisni nje produkt per te hidratuar floket ,dhe mjafton te perzieni 60 ml vaj me 5 pika esence nga vaji  ylang ylang, i cili gjendet  ne dyqanet e erboristerise  dhe qe eshte i efekteshem qe te rigjeneroje floket ,trajtimi i lyerjes me keto produkte behet nje here ne jave ,duke e lene rreth 10 minuta te veproje ,e me pas larje normale. 

Avocado nje kure e mire per floket tuaj

Avokado  eshte nje aleat i vertete per floket .Me vajin e avokados mund te pergatisni nje produkt per te hidratuar floket ,dhe mjafton te perzieni 60 ml vaj me 5 pika esence nga vaji  ylang ylang, i cili gjendet  ne dyqanet e erboristerise  dhe qe eshte i efekteshem qe te rigjeneroje floket ,trajtimi i lyerjes me keto produkte behet nje here ne jave ,duke e lene rreth 10 minuta te veproje ,e me pas larje normale.