Argjila e bardhë e kuqe dhe Jeshilja elementet mbështetes per lekuren

Argjila është një nga elementet mbështetes me te  medhenj, kur është fjala për kujdesin e bukurise. Por a e dini se jo të gjitha argjilat janë të njëjta? Dhe secila prej tyre  është e përshtatshme për lloje të veçanta e  të ndryshme  lëkurës. 

Argjila e bardhë dhe llojet e tjera të argjilave delikate janë perfekte për lekurat e ndjeshme dhe qe irritohen lehtë . 
Jeshilja, , është e mirë për ata qe vuajne nga puçrrat ne fytyre(acnet).  
Ndërsa argjila rozë ose e kuqe  është menduar për ata që kanë një lëkurë të fytyrës te shuar dhe pak te shndriteshme  dhe  me kete lloj argjile ajo do te rivitalizohet.

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE

loading...