Halaman

    Social Items


Aleati me i mire per tu perdorur rreth syve si dhe kur ato jane te fryra .dy feta te prera nga kastraveci .Por per ke deshiron te perdore nje produkt te ri cfare mund te thonit sikur ta zevendesoni ate me avokadon?


  • Frulloni me frullator disa feta te nje kastraveci te pjekur mire ne menyre natyrale me ndonje pike nga vaji i bajames 
  • Shtrijeni composton e krijuar rreth syve 
  • Lereni te veproje per 5 minuta 
  • hiqeni ate me nje cope pambuk te lagur .

Aleati me i mire per tu perdorur rreth syve


Aleati me i mire per tu perdorur rreth syve si dhe kur ato jane te fryra .dy feta te prera nga kastraveci .Por per ke deshiron te perdore nje produkt te ri cfare mund te thonit sikur ta zevendesoni ate me avokadon?


  • Frulloni me frullator disa feta te nje kastraveci te pjekur mire ne menyre natyrale me ndonje pike nga vaji i bajames 
  • Shtrijeni composton e krijuar rreth syve 
  • Lereni te veproje per 5 minuta 
  • hiqeni ate me nje cope pambuk te lagur .