loading...

Recete dhe kura per diabetin

Semundja e Sheqerit.
1)Receta e pare
Marrim 100cope maja ferre dhe i ziejme. I Semuri pi
nga ky leng cdo mengjes esell nga nje gote te vogel.
2)Receta e dyte
Ziejme 1kg polikombo (ephedra equisetum)  dhe nga
ky leng Pime cdo mengjes esell nga nje ote te
vogel.(I semuri nuk duhet te haje embelsira dhe buke
te zeze,se ajo ka me shume sheqer)
loading...