kure per guret ne temth

Marrim nje dore qiqra dhe i bluajme dhe i bejme
miell,i ngjeshim me pak uje,I bejme brum dhe me te
bejme hapje nga te cilat pijme 3 cope.(mengjes
dreke darke)

loading...