Kure kundra infeksioneve ne rruget urinare

Nje  tjeter kure natyrale  ekselente kundra infeksionit ne rruget urinare eshte lengu i boronices ,qe eshte nje nga produktet me te rekomandueshme per keto raste .Ky frut ka aftesi mrekulluese ,persa i perket infeksioneve te shtrirjes urinare ,dhe vjen e perdoret per kete qellim prej shume kohesh.Keshtu pra nuk ka asgje me te mire sesa konsumimi i ketij lloj fruti ,si dhe pergatitja e disa sukove prej tij.Mbani mend e rikujtoni se bakteri qe shkakton kete lloj infeksioni aderon perseri ne muret e rrugeve  urinare,dhe per kete motiv pirja e shume lengjeve eshte kura me e mire ne kushtet e shtepise kunder infeksionit te rrugeve urinare ,mbani mend gjithashtu se duhet pire deri ne 3 litra uje ne dite ,te pakten per ke perballet me keto probleme

MUND TJU INTERESOJE GJITHASHTU DHE 
 KLIKO LINKUN POSHTE

Mjekimet popullore kundra infeksioneve te rrugeve urinare

loading...