loading...

Antiflamatoret natyrale dhe TISANA

BIME DHE PEME ANTI INFLAMATORE

 Kundra inflamatoret natyrale jane kurat me te mira kunder inflamacionit ne kushtet e shtepise ,pa efekte anesore sic mund te jene ato farmakologjike .Bimet mjeksore dhe ato antiflamatore lejojne invertimin e procesit te pezmatimit,duke kuruar shendetin tend .Bimet mjeksore sic eshte trumza ,rigoni,hithra,te cilat mund ti pergatisim si cajra dhe     tisana     (perzierje erbash te ndryshme e pergatitur ne forme caji,) jane alternativa shume te mira natyrale .Nje nder bimet mjeksore qe ndihmon ne reduktimin e inflamacionit eshte dhe kamomila
 keshtu pra sna mbetet gje tjeter te themi ,konsumoni TISANA

TISANA perzierje erbash te ndryshme e pergatitur ne forme caji,
loading...