loading...

Sherebela dhe shume perdorimet e saj


  1. Sherebela eshte nje ndihmese e madhe  per sa i perket

     crregullimeve  dhe problemeve  te melcise 
  2. Ndihmon ne paksimin e djerses dhe problemet e dehidratimit te trupit
  3. Ndihmon kur pickohemi nga merimangat dhe kandilat e detit ,duke e perdorur si shplares dhe pastrues 
  4. Eshte e efekteshme per shume probleme te lekures 
  5. Tek femrat  ndihmon per menopauzen
  6. Gjithashtu eshte shume e efekteshme ne trajtimin e depresionit nervor si dhe ankthit
Menyrat e perdorimit
 Perdoret ne forme caji, infuzi, ose si shplares ,sipas rastit


loading...