Caji i gjelber kunder akneve e ndihme per problemet e lekures

Caji i gjelber ka shume efekte pozitive per organizmin e njeriut kjo i dedikohet pranise se polifenolevene ne permbajtjen e tij.Nga kremerat me permbajtje nga ky caj zvogelohet ne menyre te ndjeshme prodhimi i sebumit ne fytyre .Ai ndihmon ne mos  shfaqjen e yndyres ne lekure ,gjithashtu eshte nje ndihme e madhe dhe kundra akneve si dhe shume i perdorshem ne zgjidhjen  e problemeve  te tjera te lekures

 perdorimi:

Shplahet fytyra me te ose perdoret ne forme kremi me permbajtje caji te gjelber 
loading...