Halaman

    Social Items

Përgatitni një zierje duke vluar  në shume 

 pak ujë, 500 g gjethe të freskëta hithre për

 rreth një

 minutë. Filtrohen dhe shtryllen  me një

  garze sterile  .Shtoini  një sasi të barabartë

 me ate te lengut te perftuar " vaj nga ai i

 ricinit "përzieni mire kontenutin qe te 

krijohet nje mase homogjene e lengeshme.

 Përdorimi

  Mund te perdoret  dhe dy herë në javë,ne vendet  ku

 jane pucrrat ose ndryshe sic quhet seborrhea. 


kure me "'hithër " kundra pucrrave (seborreas).

Përgatitni një zierje duke vluar  në shume 

 pak ujë, 500 g gjethe të freskëta hithre për

 rreth një

 minutë. Filtrohen dhe shtryllen  me një

  garze sterile  .Shtoini  një sasi të barabartë

 me ate te lengut te perftuar " vaj nga ai i

 ricinit "përzieni mire kontenutin qe te 

krijohet nje mase homogjene e lengeshme.

 Përdorimi

  Mund te perdoret  dhe dy herë në javë,ne vendet  ku

 jane pucrrat ose ndryshe sic quhet seborrhea.