Halaman

    Social Items

1-Zierje e sherebeles me rum 
përbërësit :
250 g me lule të thata nga gjethet e sherebelës, 250 ml rum 
përgatitja: 
Përgatitni  duke  zierje e duke vluar në një litër ujë për një çerek ore 250 g  lule të thata nga sherebela . Vendoseni atë në një shishe dhe lërini të kullojne për dy ditë, lëkundeni  herë pas here.

Shtoni 250 ml rum, pastaj filtrojeni  dhe me te shpëlani  flokët me  çdo 2 ose 3 ditë. 

2-Infuzion  me sherebele , trumzë dhe rozmarinë 
përbërësit :
80 g me lule sherebele , trumzë 80 g, 80 g rozmarinë 
përgatitja:
Përgatitja 'përzierjeni bashke te tre llojet e luleve  duke  e lënë në një liter uje te valuar  për dhjetë minuta . Filtrohet dhe perdoret pas larjes me shampo .

Floke te bute e te shkelqyeshem

1-Zierje e sherebeles me rum 
përbërësit :
250 g me lule të thata nga gjethet e sherebelës, 250 ml rum 
përgatitja: 
Përgatitni  duke  zierje e duke vluar në një litër ujë për një çerek ore 250 g  lule të thata nga sherebela . Vendoseni atë në një shishe dhe lërini të kullojne për dy ditë, lëkundeni  herë pas here.

Shtoni 250 ml rum, pastaj filtrojeni  dhe me te shpëlani  flokët me  çdo 2 ose 3 ditë. 

2-Infuzion  me sherebele , trumzë dhe rozmarinë 
përbërësit :
80 g me lule sherebele , trumzë 80 g, 80 g rozmarinë 
përgatitja:
Përgatitja 'përzierjeni bashke te tre llojet e luleve  duke  e lënë në një liter uje te valuar  për dhjetë minuta . Filtrohet dhe perdoret pas larjes me shampo .

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE