CFARE ESHTE E MIRE PER SEMUNDJEN E "LUPUSIT"

Lupus është një sëmundje autoimune ( e cila formohet brenda trupit ) dhe qe  zakonisht eshte kronike . Megjithatë, disa gjëra mund të jenë të dobishme për të parandaluar zhvillimin e saj . Kontrolloni alergjite , shmangni stresin dhe kuroni mëlçine janë keto disa nga faktorët e rëndësishëm qe duhen pare .


Lupus është një sëmundje që formohet brenda vete trupit . Ose per me teper , ajo është e njohur si një sëmundje autoimune . Edhe pse kryesisht prek femrat ajo është e tipit kronik ,ideale është  mbajtja e një niveli jetese ne menyre  të rregullt për ta parandaluar ate . Pra," kthimi ne gjerat   natyrore " bëhet një aspekt shumë i rëndësishëm në këtë pikë .

Shmangni të gjitha gjërat kimike dhe me aditivë te cilat jane thelbësore për të parandaluar zhvillimin e lupusit . Në këtë mënyrë , aspektet themelore të tilla si ndryshimi i ngjyrosjes së flokëve me produkte natyrore ose per shembull  zevendesimin e  produkteve shtazore me ato bimore   si qumeshti i lopes me ate te sojes eshte themelor,pse ? .Sepse organizmi ne kete faze eshte konfuz dhe se ajo qe nuk eshte natyrale mund ti keqesoje gjerat .

Historikisht , shumë sëmundje që lidhen me lëkurën janë të lidhura ngushtë me problemet e mëlçisë . Në këtë mënyrë ,keshilla eshte te   ndiqni kurat natyrale dhe ato ne kushtet e shtepise qe kane lidhje me mëlçinë sepse mund te  jenë të dobishme .Si per shembull konsumimi i karciofit .

BIMA E KARCIOFIT PERDORET SI KURE E PER GATIM

Kontrollimi i alergjive ( sidomos atyre ushqimore ) është një aspekt i rëndësishëm . Dhe gjithashtu  nuk duhet të harrojmë stresin .
loading...