Halaman

    Social Items


Cfare eshte me e profumuar dhe delikate se sa nje trendafil ?Merrni  profumin nga petalet e tij 

shtoni delikatecen sekreteve tuaja te bukurise ! Pergatitni nje perberes me uje trendafilash  ne 

shtepi ,dhe do te keni nje tonik fricant qe do ta beje lekuren tuaj me te bute e me te 

mendafshte si petalet e trendafilit .

Ju duhen nje tufe trendafilash prej 12 copesh ,  natyrisht zgjidhni trendafilat te jene te fresket 


merrni trendafilat e celur dhe perdorni petalet me te mira.

Vendosni petalet e trendafilave ne nje ene  dhe mbulojini me uje te distiluar  reth 500 ml:

Ndizni zjarrin (flaken) dhe filloni te zieni petalet  ,mbylleni enen me kapak ne menyre qe vete 

profumi i zierjes te mbese ne uje .lereni te zieje per te pakten 1 ore ,nga njehere mund te doje me

 pak gjithmone varet nga sasia e flakes .Nderkohe merrni nje ene qelqi dhe dizifektojeni me alkol . 

Me pas hidhni lengun e ziere ashtu sic eshte i nxehte se bashku me petalet .Mbylleni enen me 

kapak ose me leter alumini ,lereni te kulloje gjithe naten ,me pas perdorni nje garze per te filtruar 

ujin e trendafilave  ,mund dhe ti shtrydhni petalet .Masa eshte gati per perdorim , mund te merrni 

nje sasi lengu e ta hidhni ne kubetet  e konxhelatorit ,keshtu qe cdo mengjes mund te merrni nga 

nje kub akulli e me te ti jepni fytyres freskine e aromen  e trendafilave  

Uje me trendafila i bere ne shtepi receta per nje tonik delikat e te profumuar


Cfare eshte me e profumuar dhe delikate se sa nje trendafil ?Merrni  profumin nga petalet e tij 

shtoni delikatecen sekreteve tuaja te bukurise ! Pergatitni nje perberes me uje trendafilash  ne 

shtepi ,dhe do te keni nje tonik fricant qe do ta beje lekuren tuaj me te bute e me te 

mendafshte si petalet e trendafilit .

Ju duhen nje tufe trendafilash prej 12 copesh ,  natyrisht zgjidhni trendafilat te jene te fresket 


merrni trendafilat e celur dhe perdorni petalet me te mira.

Vendosni petalet e trendafilave ne nje ene  dhe mbulojini me uje te distiluar  reth 500 ml:

Ndizni zjarrin (flaken) dhe filloni te zieni petalet  ,mbylleni enen me kapak ne menyre qe vete 

profumi i zierjes te mbese ne uje .lereni te zieje per te pakten 1 ore ,nga njehere mund te doje me

 pak gjithmone varet nga sasia e flakes .Nderkohe merrni nje ene qelqi dhe dizifektojeni me alkol . 

Me pas hidhni lengun e ziere ashtu sic eshte i nxehte se bashku me petalet .Mbylleni enen me 

kapak ose me leter alumini ,lereni te kulloje gjithe naten ,me pas perdorni nje garze per te filtruar 

ujin e trendafilave  ,mund dhe ti shtrydhni petalet .Masa eshte gati per perdorim , mund te merrni 

nje sasi lengu e ta hidhni ne kubetet  e konxhelatorit ,keshtu qe cdo mengjes mund te merrni nga 

nje kub akulli e me te ti jepni fytyres freskine e aromen  e trendafilave