Halaman

    Social Items


E thote nje studim 

britanik, te besh seks te 
zhurmshem jep me teper 

kenaqesi ,sigurisht qe nuk
 flitet te hidhesh nga 

dollapi ne krevat si tarzani por
 zhurma personifikon menyren e nxjerrjes jashte te
 kenaqesise gjate aktit seksual 

 .
Ekspertet britanike ,jane shume te rezervuar dhe jo
 shpesh leshohen drejt  manifestimeve te afetuozitetit
 (perzemeresise) .Ato mbeshtesin  tezen qe te jetosh
 seksin e zhurmshem ose me ze shton kenaqesine per
 vetveten e per partnerin .
Sipas studimit , jane femrat ato qe jane me te
 zhurmeshme .raporti u mor nga e perditshmja
 britanike daily mail .Kerkimi shkencor eshte nxjerre 
nga expertet  e universitetit te leedsit dhe eshte 
publikuar ne arkivat e "Sexual Behaviour " (sjellja
 seksuale) .  Rezultatet  tregojne se ciftet me te 
levizeshme e me te gjalla ne raportet seksuale 
,ndjejne kenaqesi me shume se ato qe e kryejne
 raportin ne qetesi religjose  
.

Te besh seks te zhurmshem jep me teper kenaqesi


E thote nje studim 

britanik, te besh seks te 
zhurmshem jep me teper 

kenaqesi ,sigurisht qe nuk
 flitet te hidhesh nga 

dollapi ne krevat si tarzani por
 zhurma personifikon menyren e nxjerrjes jashte te
 kenaqesise gjate aktit seksual 

 .
Ekspertet britanike ,jane shume te rezervuar dhe jo
 shpesh leshohen drejt  manifestimeve te afetuozitetit
 (perzemeresise) .Ato mbeshtesin  tezen qe te jetosh
 seksin e zhurmshem ose me ze shton kenaqesine per
 vetveten e per partnerin .
Sipas studimit , jane femrat ato qe jane me te
 zhurmeshme .raporti u mor nga e perditshmja
 britanike daily mail .Kerkimi shkencor eshte nxjerre 
nga expertet  e universitetit te leedsit dhe eshte 
publikuar ne arkivat e "Sexual Behaviour " (sjellja
 seksuale) .  Rezultatet  tregojne se ciftet me te 
levizeshme e me te gjalla ne raportet seksuale 
,ndjejne kenaqesi me shume se ato qe e kryejne
 raportin ne qetesi religjose  
.