Halaman

    Social Items

Te besh seks mund te jete nje kure ose mjekim popullor kunder dhimbjes se kokes .Kjo e thene vjen sipas nje studimi gjerman te kryer  ne mbi 400 paziente qe vuanin per me teper se dy vjet nga migrenat e forta e dhimbjet e kokes te here pas hereshme .Ky konkluzion  thane studiuesit vjen fale "endorfines" nje anti dolorifik (kundra dhimbje) natyrale qe leshohet nga trupi  dhe reagon me sistemin nervor qendror per te reduktuar ose eleminuar dhimbjen e kokes .Eshte pare se me teper se gjysma e personave qe vuajne  nga migrena  dhe se gjate dhimbjeve kane pasur raporte seksuale  ,kante asistuar ne permiresime .

Seksi redukton dhimbjen e kokes

Te besh seks mund te jete nje kure ose mjekim popullor kunder dhimbjes se kokes .Kjo e thene vjen sipas nje studimi gjerman te kryer  ne mbi 400 paziente qe vuanin per me teper se dy vjet nga migrenat e forta e dhimbjet e kokes te here pas hereshme .Ky konkluzion  thane studiuesit vjen fale "endorfines" nje anti dolorifik (kundra dhimbje) natyrale qe leshohet nga trupi  dhe reagon me sistemin nervor qendror per te reduktuar ose eleminuar dhimbjen e kokes .Eshte pare se me teper se gjysma e personave qe vuajne  nga migrena  dhe se gjate dhimbjeve kane pasur raporte seksuale  ,kante asistuar ne permiresime .