Pjeshkat nje kure natyrale per te mundur tumorin ne gji

Tre pjeshka ne dite per te luftuar dhe sulmuar tumorin ne gji .  Ekstrati i ketij  fruti do te ishte i nevojshem ,sipas te dhenave te treguara nga kerkuesit ne shtetet e bashkuara (  USA,) ne reduktimin e kapacitetit te difuzionit te qelizave tumoriale.

Efikasiteti ne substancat mrekulluese ne permbajtjen e pjeshkes  u tregua dhe u pa nga studimet e bera  ne laborator ne eksperimentimin e kavjeve .
Qelizat   kancerogjene te implantuara  nen shtesen e lekures se kavjeve me nje tip  agresiv tumori ne gji , l’MDA-MB-435, eshte se ajo qe kemi vene re nje frenim  gjenetik ne mushkeri pas disa javeve,duke trguar nje frenim te metastazave cancerogjene  kur kavjeve i eshte injektuar ekstrati i pjeshkes.
Gjithashtu pasi eshte percaktuar doza e nevojshme per kavjet  u llogarit se per nje qenie njerzore eikuvalenti ishte deri ne tre pjeshka ne dite.Sigurish do te jene te nevojshme prova te metejshme mbi njeriun 

Ne pergjithesi pjeshkat kane ne permbajtje perberes kimike qe vrasin qelizat tumoriale dhe nuk demtojne ato te shendoshta .Sidoqofte po punohet per kalimin  ne nje sdad me te avancuar kerkimi .
loading...