Perzierje vajrash per nje masazh relaksues te bere vete

Perkushtojini vetes nje masazh relaksues me vaj aromatik te bere vete ne kushtet e shtepise ,kura e bukurise natyrale me te gjithe aromat dhe bimet relaksuese !


Pergatitni vajrat e meposhtem :
- Vaj bajameje
- Vaj levande
- Vaj rozmarine
- Vaj nga lulet e portokallit
Pergatitja:
Ne nje shishe perzieni  100 ml nga vaji i bajames me 25 pika nga vaji i levandes,25 te vajit te rozmarines , dhe 15 pika nga vaji i luleve te portokallit . Vaji per nje masazh relaksues eshte gati  dhe mund te perdoret ne trup .
loading...