Halaman

  Social Items

Floket e thate ,qofte ato me prejardhje gjenetike ose ato nga shkaktaret fizike ambientale  ose kimike te cilet keqtrajtojne floket,kerkojne nje trajtim specific,per ristrukturimin  dhe ushqimin e perberseve esenciale duke  i kthyer atyre bukurine e humbur.


Maske e bere ne shtepi me avocado:

 • Avocado 1/2
 • vaj 1 luge gjelle
 • e verdha e vezes 1

Pergatitja:

 • Vendisni brenda frularorit te vedhen e vezes vajin dhe gjysmen e avocados perzieni shume mire   ne menure qe te perftohet nje mase homogjene

Menyra e perdorimit:

 • Aplikoni kete maske drejt e ne lekure , ne rrenje te flokeve,dhe nese floket tuaj jane te perziere ( te shprishur) te trashe me majat e thara atehere aplikoje ate mbi zonen ku eshte problemi
 • Lerini te veproje nje gjysem ore
 • Lajini ato si zakonisht beniMaske me avocado per floke te thate

Floket e thate ,qofte ato me prejardhje gjenetike ose ato nga shkaktaret fizike ambientale  ose kimike te cilet keqtrajtojne floket,kerkojne nje trajtim specific,per ristrukturimin  dhe ushqimin e perberseve esenciale duke  i kthyer atyre bukurine e humbur.


Maske e bere ne shtepi me avocado:

 • Avocado 1/2
 • vaj 1 luge gjelle
 • e verdha e vezes 1

Pergatitja:

 • Vendisni brenda frularorit te vedhen e vezes vajin dhe gjysmen e avocados perzieni shume mire   ne menure qe te perftohet nje mase homogjene

Menyra e perdorimit:

 • Aplikoni kete maske drejt e ne lekure , ne rrenje te flokeve,dhe nese floket tuaj jane te perziere ( te shprishur) te trashe me majat e thara atehere aplikoje ate mbi zonen ku eshte problemi
 • Lerini te veproje nje gjysem ore
 • Lajini ato si zakonisht beni