Halaman

    Social Items

Ja nje kure e thjeshte  popullore kundra rrudhave te syve dhe espresionit te fytyres.Ajo qe ju nevojitet eshte thjeshte nje veze dhe uje normal natyral i futur ne nje ene si ajo qe lajme xhamat  ne menyre qe mund ta spruconi ate, gjithashtu na nevojitet dhe pak pambuk  .
Aplikimi:
Marrim vezen dhe ndajme te bardhen nga e kuqja ,ajo qe neve na duhet eshte vetem e bardha me nje luge rrahim pak te bardhen  ,dhe me te lyejme anash syve ku jane rudhat .Pasi e leme per rreth 10 minuta sprucojme me uje zonen gjithmone me sy te mbyllur  ,dhe me pambukun pastrojme lehte zonen 

Kure popullore kunder rrullave te ekspresionit

Ja nje kure e thjeshte  popullore kundra rrudhave te syve dhe espresionit te fytyres.Ajo qe ju nevojitet eshte thjeshte nje veze dhe uje normal natyral i futur ne nje ene si ajo qe lajme xhamat  ne menyre qe mund ta spruconi ate, gjithashtu na nevojitet dhe pak pambuk  .
Aplikimi:
Marrim vezen dhe ndajme te bardhen nga e kuqja ,ajo qe neve na duhet eshte vetem e bardha me nje luge rrahim pak te bardhen  ,dhe me te lyejme anash syve ku jane rudhat .Pasi e leme per rreth 10 minuta sprucojme me uje zonen gjithmone me sy te mbyllur  ,dhe me pambukun pastrojme lehte zonen