3/27/2014

Karrota nje kure naturale per ndalimin e tumorit te prostates

Ushqyerja me karrota mund te ndihmoje burrat qe te reduktojne rrezikun e tumorit te prostates.Kete konfermim e japin shkencetaret kineze te universitetit  Zhejiang ,ata gjithashtu pohojne se kane identifikuar zgjidhjen e mundeshme  te gjetur ne karotenoidet .
Nje diete e shendeteshme ne te cilen karrotat gjejne vendin e tyre per te pakten tre here ne jave do te ishte zgjidhja e gjetur nga kerkuesit shkencor kineze per reduktimin e rrezikut te tumorit te prostates .
 Rezultatet  e studimit  erdhen gjate analizimit  te te  dhenave  nga studime te kryera kohe me pare .Duke qendruar  ne idene dhe konkluzionin  e arritur  ne krahasimin e burrave qe asimilonin karroten te pakten tre here ne jave dhe atyre qe nuk ndiqnin kete rregjim domethene konsumimin e karrotes  ose ndryshe karotenoidet  u verejt   reduktimi i rrezikut  deri ne 19%
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Karrota nje kure naturale per ndalimin e tumorit te prostates Rating: 5 Reviewed By: MEDIA CREATION