Fytyra:rrudhat dhe kurat antiage


Kush jane  armiqte e pare te bukurise? Shenjat qe shfaqen mbi fytyre dhe tregojne kohen qe kalon, ne nje fare menyre historia jone e shkruar mbi fytyre.
Por me ndonje  ndihme te vogel  eshte e munder te nderhysh  per te permirsuar  lekuren, sepse te kesh nje lekure te shendeteshme e te shndriteshme  jo vetem qe  i dhuron bukuri pamjes tuaj te jashtme  por krijon dhe nje sens harmonie  me vetveten duke dhene shume kenaqesi.

Receta n° 1:
Pergatisni nje infuz me 60 g nga lulet e thata te lulekuqes ne nje liter uje  per 10 minuta  . Lerini te ftohet dhe filtrojini . Aplikoni kompresa nga kjo perberje mbi fytyre  e ne qafe te paster cdo mbremje  . Nje here ne jave applikoni lekuren e portokallit mbi fytyre dhe lereni te reagoje per rreth  20-25 minuta, ose ne mbremje kaloni nje copez pambuk te ngjyer ne suko . Nese keni  lekure te yndyrshme perdorni sukon e limonit: tamponojini rrullat lereni te reagoje   per 15/20 minuta, me pas shplajeni.
Receta n° 2:
Zieni  50 g nga lulet e  rosmarinesne nje liter uje te valuar per 10 minuta : cdo mbremje aplikoni kompresa nga ky locion .
Receta n° 3:
Zieni 20 g nga lulet e gelqeres ne nje liter uje per 10 minuta lereni te ftohet  me pas aplikoni kompresa mbi fytyre e qafe .
Receta n° 4:
Vendosni ne nje ene per 15 dite lekuret e disa molleve  ne uje te bollshem ; filtrojini dhe ruani perbersin ne nje ene te mbydhur hermetikisht ; kalojeni locionin mbi fytyre me nje cope pambuk dy here ne dite.


loading...