Detersiv i bere ne kushtet e shtepise
Ja nje recete per te bere detersivin ne kushtet e shtepise  ,qe ne fakt nuk eshte me pak i mire se ai i bleri ne dyqan ,se jo ne te kundert eshte per tu pasur zili per nga kosto e ulet e cmimi qe e prodhojme .Ajo qe ju nevojitet eshte nje tenxhere e madhe ne te cilen duhet te nxehni 4 litra uje te cilen lereni deri pak para vlimit. Pasi te keni fikur gazin shtohet nje sapun normal o aromatik nese doni, ose qofte dhe ai qe kushton me  lire mund te perdoret ,e rendesishme eshte se pesha e sapunit duhet te jete 300 gram per 4 litra uje por mund te perdorni dhe me peshe me te vogel 250 gram ,sigurisht duhet pakesuar pak uji .

Atehere grijeni ne copa  jo shume te medha ne menyre qe sapuni te shkrihet duke e perziere ate ,me pas i shtohen dhe 4 luge sode bikarbonat duke e perziere ate .........loja u be detersivi eshte gati ,lehet qe  te ftohet .keshilla eshte se duhet bere ne mbremje qe te lehet gjithe naten i mbuluar .Me pas meret masa dhe rrihet ose frulohet me pak uje te vaket ne menyre qe te behet e lengeshme ,gati per tu futur ne shishe dhe per perdorim ne lavatrice, por mund te perdoret dhe sic eshte indikuar ne foto 
loading...