Auto hibrid: ne mberritje Audi A6, A8 e Q7

Ne vitet qe do te vijne audi mund te kerkoje te ekspozoje ne treg  modelet hibride me te kushtueshme e me luksoze me dopio helike .Sipas disa pershkrimeve te konfermuara nga shefi i kerkimit dhe i projektimit ULRICH HACKENBERG do te jene keto planet e
gjermanit per te ardhmen i cili nuk ka aspak ndermend ta lere vetem audin A3 sportback e-tron.Programet e audit do te debutojne ne versionin hibrid te makinave si  audi A6, A8,e audiQ7.nuk do te lehen pas dhe versionet berlina te cilindratave te medha gjithmone per te kenaqur klientet e tyre .Ne pritje te mireseardhjes qe do ti rezervoje tregu audit hibrid  A3 sportback marka ingolstad konfermon se do te vazhdojne investimet ne fushen e teknologjive alternative te cilat nuk do te mbeten te izoluara por do te jene gjithmone e me teper prezente ne kete game 

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE

loading...