Halaman

    Social Items

KE KETO SIMPTOMA?
hipotiroidizmi provokon ,lodhje trishtim,shtim peshe,dhimbje muskulare,humbje te memorjes,dhe intolerance nga te ftohtit

Me teper jodio, eshte eshte i domozdoshem per prodhimin e hormoneve te tiroides .Alga,peshk dhe molusqe jane shume te pasura me kete element vaji qe gjendet me shumice ne ujrat e detitMe pak acid kafeic, lakrat,rrepat e kuqe dhe panxharet nuk jane te keshillueshme sepse ato permbajne acid kafeic i cili interferon ne prodhimin e hormoneve te tiroideve

Ushqimi dhe hipotiroidizmi

KE KETO SIMPTOMA?
hipotiroidizmi provokon ,lodhje trishtim,shtim peshe,dhimbje muskulare,humbje te memorjes,dhe intolerance nga te ftohtit

Me teper jodio, eshte eshte i domozdoshem per prodhimin e hormoneve te tiroides .Alga,peshk dhe molusqe jane shume te pasura me kete element vaji qe gjendet me shumice ne ujrat e detitMe pak acid kafeic, lakrat,rrepat e kuqe dhe panxharet nuk jane te keshillueshme sepse ato permbajne acid kafeic i cili interferon ne prodhimin e hormoneve te tiroideve