Halaman

    Social Items

Te humbesh kilet e teperta jo vetem qe i ben mire shendetit por gjithashtu shton dhe Libidon (libido ndryshe terheqje seksuale, instikt themelor qe shpreh kenaqesine ).Kane treguar disa kerkues te "penn state college off medicine" (usa) ne nje kerkim mbi mbipeshen dhe raportin e saj te deshires seksuale.

Nje arsye pasionale per tu dobesuar

Te humbesh kilet e teperta jo vetem qe i ben mire shendetit por gjithashtu shton dhe Libidon (libido ndryshe terheqje seksuale, instikt themelor qe shpreh kenaqesine ).Kane treguar disa kerkues te "penn state college off medicine" (usa) ne nje kerkim mbi mbipeshen dhe raportin e saj te deshires seksuale.