2/01/2014

Meditimi dhe rreziku i infraktit

Te praktikosh meditimin e rregullt  ne personat me probleme kardiake ,redukton ne 48% rrezikun  e sulmit te infraktit.Sipas te dhenave te fundit te nxjerra nga studimet e bera ne universitetin e Wisconsin:meditimi ne fakt ul ndjeshem presionin e larte gje kjo qe sjell uljen e rrezikut te infraktit
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Meditimi dhe rreziku i infraktit Rating: 5 Reviewed By: MEDIA CREATION