loading...

Maske per floke te bute

Maske flokesh ne 10 minuta per floke te bute

Apliko tulin e 1/2 banane dhe 1/2 avokado  mbi floke .Lereni te veproje per 10minuta ,dhe lajini.Vajrat e avokados zbusin floket,dhe zinku i bananes i riforcon
loading...