Kure avulli per aparatin e frymemarrjes e sinusitin ,me barera e bime

Eshte nje nga sistemet me te efekteshme per pastrimin e aparatit te frymemarrjes nga katarri, infeksioneve dhe inflamacioneve te natyrave te ndryshme.I perkryer ne rastin e bronkiteve dhe situsiteve.
Ne dhomen e gjumit reth nje ore perpara se te shkoni te flini  vendosni nje furnelle te vogel elektrike me nje ene siper me uje te valuar  me perpara ,dhe ne te hidhni keto produkte:Permbajtja
6 pjese  gjethe eukalipti ose ne mungese vaji i eukaliptit
4 pjese hala pishash
4 pjese gjethe nga lulja e trumzes
3 pjese nga ajo e sherebeles
2 pjese nga  lulja e hisopit
 tani ndarja administrative te themi eshte e llogaritur ne pjese ,ju mund te perdorni dhe peshoren nese deshironi ,por eshte pak e rendesishme nese hidhet nje mase e ose nje gjethe te themi me pak ose me shume se sa tjetraeukalipt

hala pishash

trumze
sherebela 


hisopi

Mbas gjysem ore shtohet nje tjeter grusht nga te njejtat barera sigurisht pa hequr ato qe tashme kane plot gjysem ore qe ziejne .Lehet fiks nje ore ,fiket furnella,lerini avijt qe dalin nga ena te mbushin dhomen tuaj .Perseriteni per dy ose tre dite rresht kete sistem dhe do te arrini te kuptoni ndryshimin, se i gjithe aparati i frymemarrjes do te lirohet nga gelbazet , nder te tjera kjo metode eshte e efekteshme dhe per sinuzitin 


loading...