Kontrollo zemerimin me arre e salmon

Nje kerkim shkencor i psikologeve dhe nutricionisteve angleze ka treguar se nje ushqyerje e pasur me substancen e omegas 3 (substance kjo e bollshme qe gjendet ne peshkun salmon dhe ate te arres) ndihmon te kontrollohet me mire stresi dhe zemerimi 
loading...