Kendo se te kalon

Ju kujtohen kenget  e fillim shekullit te kaluar ?
Sherbenin per te bere me te lehte punen .Jo shume kohe perpara nga nje studim  i perbashket kryer nga universiteti "GANT" dhe atij te "MAX PLANCK" ku insituti i LIPSIAS ka treguar se ky perdorim i muzikes mbeshtetet mbi baza shkencore .Sipas shkencetareve muzika e degjuar ,dhe mbi te gjitha ajo e krijuar,duke kenduar ose duke i rene ndonje instrumenti, ka nje efekt pozitiv ne organin e zemres e asaj te mendjes.Heq lodhjen dhe ndihmon perballimin e dhimbjes
loading...