Halaman

    Social ItemsNese nuk keni ne dispozicion sode buke, lule kamomili ose vaj eukalipti  ne te shumten e rasteve do tju ndodhet kripe me kokerr te madhe kjo do tju mjaftonte per te bere kuren me  avuj ,e cila hidhet ne nje ene me uje te valuar dhe respirohet (merret fryme) per disa minuta
Masa:
1 liter uje 
1luge gjelle kripe kokerr madhe

Avujt me kripeNese nuk keni ne dispozicion sode buke, lule kamomili ose vaj eukalipti  ne te shumten e rasteve do tju ndodhet kripe me kokerr te madhe kjo do tju mjaftonte per te bere kuren me  avuj ,e cila hidhet ne nje ene me uje te valuar dhe respirohet (merret fryme) per disa minuta
Masa:
1 liter uje 
1luge gjelle kripe kokerr madhe