Avujt me kamomile ne ndihme te lirimit te hundeve, ftohjes ,e mukozes

 Avujt e kamomiles kane veti qetesuese dhe ndihmojne lirimin e kanaleve te frymemarrjes.Ne rastin e ftohjes eshte e keshillueshme edhe perdorimi i saje ne forme caji .Per pergatitjen e avujve me kamomil  hidhni ne nje ene me uje te valuar nje grusht me lule te thata , nese doni mund te shtoni nje luge gjelle sode buke .Avujt me kamomile jane te perdorshme dhe ne rastet me te renda , ate te shfaqjes se mukozes ( mykut ) 
loading...