Avujt me eukalipt per lirimin e rrugeve te frymemarrjes e dhimbjes se fytit


Avujt me eukalipt jane ne mira ne vecanti per lirimin e rrugeve te frymemarrjes ,si ne rastin e blokimit te hundeve ,e gjithashtu  jane te mira dhe kur atehere kemi dhimbje fyti.Mund te perdorni vaj esencial te eukaliptit ne shtese te avujve me sode buke  ose duke e zevendesuar vajin vetem me sode  buke ,Avujt e eukaliptit jane te mira kur behen ne mbremje ,ne menyre qe te kemi nje gjume sa me te qete  GJithmone ne nje ene me uje te valuar hidhen disa pika nga vaji i eukaliptit dhe me te behen avujt mbi te
loading...