Avujt e sodes se bukes ndihme per ftohje e hundet

Avujt me sode buke paraqesin nje nga kurat me popullore.gjyshet tona na sygjeronin  hedhjen e nje luge sode buke ne nje ene me uje te valuar,duke e perzier  ate dhe me pas  duke thithur  avujt  qe vinin prej saj. Kura eshte shume e perdorshme ne rastet e ftohjes dhe bllokimit te hundeve
loading...