Halaman

    Social Items

BALTA E ARGJILES


Argjila eshte shume e perdorur ne trajtimet estetike si ato te nivelit profesional te bera ne qendra estetike ashtu edhe ato te bera nga ne.Motivi eshte shume i thjeshte:argjila eshte nje element natyral i efekteve te mrekullive per lekuren tone.
 Me argjile eshte e mundur largimi i lekures se keqe (te vdekur ) dhe  gjithashtu ben te mundur dhe  dizintoksikimin  e organizmin.Por jo vetem kete ,nese kemi nje plage per shembull ,argjila mundeson cikatrizimin (mbydhjen e plages)ne kohe te shkurter . vazhdo te lexosh
Nese lekura ndihet e lodhur , dhe e vrare mund te rigjenerohet e te marre fryme fale veprimit mrekullues te baltes se argjiles.Pra per kete si dhe shume arsye te tjera argjila eshte e pranishme ne qendrat estetike 

TRAJTIME TE BERA NE MENYRE POPULLORE 

Argjila ne qendrat estetike perdoret ne te gjithe trupin sepse favorizon rigjenerimin e qelizave dhe pastron lekuren.
Me argjile mund te krijosh nje maske bukurie she te reduktosh jo persosmerite qe minojne bukurine tende.


Doni te eleminoni poret? ju duhet argjile jeshile, perzijeni me uje duke e bere ate  ne forme pastoze .Vendoseni ne fytyre ,lereni per 10 minuta ,dhe shplani fytyren me uje te vaket. 
Argjila fale permbajtjes se saj te pasur me magnez hidraton fytyren,
eleminon toksinen  dhe reagon si anti  inflamator.


Keni lekure te ndjeshme me tendence drejt skuqjes?argjila e bardhe  e perziere me uje dhe me vaj bajameje ose me mire me esencen e vajit te saj ,do tju ndihmoje ne kurimin e epidermes suaj

Argjila:nje element natyral mrekullues per lekuren tone

BALTA E ARGJILES


Argjila eshte shume e perdorur ne trajtimet estetike si ato te nivelit profesional te bera ne qendra estetike ashtu edhe ato te bera nga ne.Motivi eshte shume i thjeshte:argjila eshte nje element natyral i efekteve te mrekullive per lekuren tone.
 Me argjile eshte e mundur largimi i lekures se keqe (te vdekur ) dhe  gjithashtu ben te mundur dhe  dizintoksikimin  e organizmin.Por jo vetem kete ,nese kemi nje plage per shembull ,argjila mundeson cikatrizimin (mbydhjen e plages)ne kohe te shkurter . vazhdo te lexosh
Nese lekura ndihet e lodhur , dhe e vrare mund te rigjenerohet e te marre fryme fale veprimit mrekullues te baltes se argjiles.Pra per kete si dhe shume arsye te tjera argjila eshte e pranishme ne qendrat estetike 

TRAJTIME TE BERA NE MENYRE POPULLORE 

Argjila ne qendrat estetike perdoret ne te gjithe trupin sepse favorizon rigjenerimin e qelizave dhe pastron lekuren.
Me argjile mund te krijosh nje maske bukurie she te reduktosh jo persosmerite qe minojne bukurine tende.


Doni te eleminoni poret? ju duhet argjile jeshile, perzijeni me uje duke e bere ate  ne forme pastoze .Vendoseni ne fytyre ,lereni per 10 minuta ,dhe shplani fytyren me uje te vaket. 
Argjila fale permbajtjes se saj te pasur me magnez hidraton fytyren,
eleminon toksinen  dhe reagon si anti  inflamator.


Keni lekure te ndjeshme me tendence drejt skuqjes?argjila e bardhe  e perziere me uje dhe me vaj bajameje ose me mire me esencen e vajit te saj ,do tju ndihmoje ne kurimin e epidermes suaj