Halaman

    Social Items

Procedura:
shkrihen në 'pak ujë të nxehtë disa pika vaj esencial të freskët ose qetësues (livando, sherebele, rozmarinë), fusni perzierjen  në një tas dhe lejini këmbët tuaja  brenda për 5-10 minuta. Me pas është e nevojshme  të merrni një gur shtufi dhe te ferkoni pjesën e ashper  të këmbëve. Për zonat më pak të ashpra do te ishte e  mjaftueshme dhe nje krem  trupi. Pas ferkimit me gure shtufi dhe heqjes se  lëkurës se ashper,mund  te perdorni nje krem idratues per zbutjen e pjeses se skuqur nga ferkimi me gurin Përhapja e kremit është shumë e rëndësishme, ne te gjithe siperfaqen ndryshe pas disa ditëve lëkura do të jetë edhe më e ashper. 

Trajtim per kembet me perberes natyral

Procedura:
shkrihen në 'pak ujë të nxehtë disa pika vaj esencial të freskët ose qetësues (livando, sherebele, rozmarinë), fusni perzierjen  në një tas dhe lejini këmbët tuaja  brenda për 5-10 minuta. Me pas është e nevojshme  të merrni një gur shtufi dhe te ferkoni pjesën e ashper  të këmbëve. Për zonat më pak të ashpra do te ishte e  mjaftueshme dhe nje krem  trupi. Pas ferkimit me gure shtufi dhe heqjes se  lëkurës se ashper,mund  te perdorni nje krem idratues per zbutjen e pjeses se skuqur nga ferkimi me gurin Përhapja e kremit është shumë e rëndësishme, ne te gjithe siperfaqen ndryshe pas disa ditëve lëkura do të jetë edhe më e ashper.