Halaman

    Social Items


Gjethet e lakrës po te aplikohen  në vendet e mavijosura shërohen me shpejtë. 

1-Për rastet me  kollë ziej një filxhan  me qumësht  dhe një fletë lakër bashke dhe pije . 

2-Gjethet e lakrës  mund të nxehen, natyrisht jo shumë të nxehta dhe të aplikohen , ne pjesët e prekura nga dhembjet reumatike ose te  muskujve, të paktën 2 herë në ditë.

Te sherohesh me laker, mjekim popullor


Gjethet e lakrës po te aplikohen  në vendet e mavijosura shërohen me shpejtë. 

1-Për rastet me  kollë ziej një filxhan  me qumësht  dhe një fletë lakër bashke dhe pije . 

2-Gjethet e lakrës  mund të nxehen, natyrisht jo shumë të nxehta dhe të aplikohen , ne pjesët e prekura nga dhembjet reumatike ose te  muskujve, të paktën 2 herë në ditë.