Sherebela per sistemin nervor dhe zemren

Sherebela  
është e shëndetshme  si për sistemin  nervor ashtu edhe ate te  zemres kështu që është e rekomanduar ne rastet  depresivo emocionale gjithashtu edhe ne rastet e  lodhjes  shkaktuar nga puna e tepërt intelektuale. 
Si një tonik për zemrën dhe sistemin nervor, ky  ilaç i mirë rekomandohet të mbahet nga  një gjethe  në gojë dhe te përtypet.
loading...