Halaman

    Social Items

 Limoni
1-Nëse një insekt ju kafshon, merrni një copë limon, shtrydheni  dhe vendoseni atë mbi plagë për disa sekonda. Zhduk dhimbjen, ënjtjen dhe inflamacionin. 

2-Për te perfituar më shumë lëng nga limoni, lëreni  në ujë të ngrohtë për 15 minuta, pastaj shtrydheni ate .

3-Për të hequr  dhimbjen e  kokes,  pini një kafe duke shtuar tri lugë kafeje limon.

 4- Një herë në ditë për 5 ditë. 
Ju mund të bëni një gargarë  me lëng të freskët limoni dhe kripë. kjo gjithashtu shërben për të dezinfektuar dhimbjen e  fytit.

Perdorimi i limonit

 Limoni
1-Nëse një insekt ju kafshon, merrni një copë limon, shtrydheni  dhe vendoseni atë mbi plagë për disa sekonda. Zhduk dhimbjen, ënjtjen dhe inflamacionin. 

2-Për te perfituar më shumë lëng nga limoni, lëreni  në ujë të ngrohtë për 15 minuta, pastaj shtrydheni ate .

3-Për të hequr  dhimbjen e  kokes,  pini një kafe duke shtuar tri lugë kafeje limon.

 4- Një herë në ditë për 5 ditë. 
Ju mund të bëni një gargarë  me lëng të freskët limoni dhe kripë. kjo gjithashtu shërben për të dezinfektuar dhimbjen e  fytit.