Maska me fruta per fytyre e qafe

 Maska e mollës
Përmban vitamina dhe shtrin  rrudhat.
E përshtatshme për lëkurë të rregjuar dhe lëkurë me vaj
.
Përgatitja :

Qeroni dhe grini një mollë . Aplikojeni  puren   në fytyrë dhe qafë .
mbajeni per  rreth dhjetë minuta në fytyrën tuaj , dhe pastaj lajeni me uje te bollshem.

 Mask me luleshtrydhe
Ajo përmban vitamina , përmirëson qarkullimin , forcon indet e lëkurës . e përshtatshme për  lëkurë me yndyre ,dhe te   butë .

Përgatitja 

: shtypni  dy ose tre luleshtrydhe  te pjekura ,masa merret dhe aplikohet mbi fytyre dhe ne të gjitha pikat e mundura ose aty ku  deshirojme qe ta aplikojme.
 Përdoret  për të rivendosur ngjyrat dhe vitalitetin kundra  një çehre të zbehtë , gjithashtu ndihmon  lëkurën që tenton të varet.Maskë dardhë
Ajo përmban vitamina dhe forcon poret . e përshtatshme për lëkurë shumë te yndyrshme .
Përgatitja :
ndani nje  dardhë ne gjysmë ,  jo shumë te lengeshme, përhapeni  mbi  fytyrë dhe qafë .
Lëreni  atë në lëkurë derisa ajo thahet .

 Maske me Banane
Ajo përmban vitamina , ushqen dhe zbut . E përshtateshme për lëkurë të thatë .

Përgatitja :

 ndani një gjysmë banane me një pirun , shtoni disa pika lëng limoni dhe  aplikojeni në fytyrë dhe qafë .
Hiqeni ate   kur " të thahet  .
loading...