Halaman

    Social Items

Pergatitja:

3 LUGE KAFEJE MAJA BIRRE NE FORME PLUHURI
1 FILXHAN KAFEJE  ME UJE 
2 LUGE KAFEJE ME UJE TRENDAFILESH

Procedimi:

Shkrini ne uje majan e birres ne temperaturen e ambjentit .Kur te keni perftuar perzierjen ,shtoni ujin e trendafileve dhe perzijeni deri sa kontenuti te jete inkorporuar plotesisht 

Perdorimi :

Shtrini masken mbi fytyre te paster dhe lereni per 15 minuta ,me pas shplajeni mire me uje te ftohte e te bollshem

Maska fytyre prej majas se birres, per lekure te erret

Pergatitja:

3 LUGE KAFEJE MAJA BIRRE NE FORME PLUHURI
1 FILXHAN KAFEJE  ME UJE 
2 LUGE KAFEJE ME UJE TRENDAFILESH

Procedimi:

Shkrini ne uje majan e birres ne temperaturen e ambjentit .Kur te keni perftuar perzierjen ,shtoni ujin e trendafileve dhe perzijeni deri sa kontenuti te jete inkorporuar plotesisht 

Perdorimi :

Shtrini masken mbi fytyre te paster dhe lereni per 15 minuta ,me pas shplajeni mire me uje te ftohte e te bollshem