Kure popullore per kurimin nga ulcera

See full size imageMerrni qumësht dhe patate.
pasi ta keni qeruar pataten
 lejeni  qumështin  te zieje me me pataten  brenda për 10 minuta. Pije te ngrohte nga pak
loading...