Kure me limon per shndritjen e lekures


përbërësit: 

2 kokrra  limoni
1 lugë gjelle vaj vegjetal te paster

Procedura
: Së pari lani limonat me ujë shumë të nxehtë, pastroijini me nje furce mire e mire ,dhe gjithashtu  thajini  mirë ato.  I grini  lekuren dhe lereni  të thahet  në një leckë {nape}. Pastaj hidhni  vajin vegjetal brenda nje ene perzieni copat e  lekures te grira me rende duke krijuar nje mase homogjene  një masë te butë tashmë e gatshme per tu perdorur.

Aplikimi dhe efektet:

Kjo recetë vjetër angleze nuk është menduar për pastrimin e përditshëm të lëkurës   por do te perdoret në intervale prej rreth 15 ditë për të shndritur  dhe freskuar çehren e fytyres. Përhapni  përzierjen  mbi  fytyrën tuaj e cila duhet pastruar dhe lare me perpara me uje te bollshem me një lëvizje rrethore, duhet  pasur kujdes  që të mos gervishtni  lëkurën  gjate aplikimit ,kryeni kete proces për rreth 5 minuta. Shpëlajeni  me ujë të bollshëm të ngrohtë.loading...