Halaman

    Social ItemsBarbaroza, një lule aq e zakonshme në ballkonet e shtëpisë,sa mund të jetë një ilaç i shpejtë për të trajtuar plagë të lehta. 
Merrni një fletë të pastër barbarozë, shtrydhje atë në një copë çarçaf dhe  aplikoje atë në plagë. Do të ngjitet në lëkurë dhe do të mbylle  shpejtë prerjen.

Duke mjekuar plage te voglaBarbaroza, një lule aq e zakonshme në ballkonet e shtëpisë,sa mund të jetë një ilaç i shpejtë për të trajtuar plagë të lehta. 
Merrni një fletë të pastër barbarozë, shtrydhje atë në një copë çarçaf dhe  aplikoje atë në plagë. Do të ngjitet në lëkurë dhe do të mbylle  shpejtë prerjen.

Nessun commento

BEJ NJE KOMENT ,KJO DO TE SJELLE PERMIRESIMIN E SHERBIMIT TONE